Flæskesteg
Vores flæskestege kommer fra vores landsgrise se “landsgrise”
Pris pr kilo : 115,00 kr.
Juleænder
Berberie anden, som vi igen i år tilbyder, er opdrættet og slagtet i Pereby, Frankrig. Det er her, man fremavler første klasses kødænder, hvilket også har resulteret i top placeringer i forskellige smagstest både herhjemme og i udlandet. Desuden er den kødfuld hvilket givet det mindste svind.
Anden fra Pereby har mere plads og går i strøelse. I dagtimerne har anden fri adgang til indhegnet udendørs arealer. Anden er ikke blevet plukket som levende eller brugt til produktion af foie gras.
Pris pr kilo: 120,00 kr.
Dansk 14 ugers landand udemærker sig ved at have en dejlig smag og en kød- og fedtstruktur der gør, at den ikke bliver tør under tilberedningen. Årsagen er det naturlige opdræt, hvor det foregår på ændernes præmisser og deres behov for plads, god ernæring og frisk strøelse hver dag.
En 14 ugers landand er meget kødfuld og lidt federe end en fransk berberie and.
Pris pr kilo: 120,00 kr.
Gæs
Vores gæs er frilands gæs af racen Koluda. Hver gås har i gennemsnit min. 10 m2 at bevæge sig frit på. Den er opdrættet på indhegnet græsmarker med fri adgang til stalden. Opfedet med en foderblanding, som består af hele kron fra forskellige sorter – de sidste 3 uger kun med havre.
Gåsen har ikke fået plukket fjer og dun som levende og er ikke blevet stopfodret .
Pris pr kilo: 150,00 kr.
Kalkuner
Vores friske kalkuner opfedes i 14 til 16 uger i Frankrig. Den går i strøelse og ernærer sig hovedsageligt af korn tilsat mineraler.
Kalkunen er tør slagtet dvs., at efter slagtning bliver den dyppet i varm voks og derefter hiver man hele fjerpragten af. Dette gøres for at få den bedste og flotteste kalkun efter slagtning.
Pris pr kilo: 110,00 kr.