Landgrise

Opdrættet sker naturligvis uden medicin og vækstfremmere i fodret. Grisene lever en sund og naturlig tilværelse i det fri. Afstanden fra landmanden til slagteriet er kort, hvilket betyder at grisene ikke bliver nervøse. Nervøse dyr giver dårligt kød. Efter slagtningen nedkøles kødet langsomt, hvilket giver den bedste modning af kødet i modsætning til de store slagterier, der bruger frysetunnel.

Alt vor grisekød er dansk og kommer fra en gård på Sjælland.

Kødkvæg fra Kildegården

Kildegaardens historie begynder omkring 1990, hvor Gitte og Erik Skovgaard satte sig nogle målbevidste og kompromisløse krav til det kødkvæg der skulle leveres fra Kildegaarden. Krav baseret på kærlighed til dyrene og den danske natur – ud fra den overbevisning at man kan smage på kødet, hvor godt dyret har haft det under sin opvækst.

Facts om kødkvæget

  • Kødkvæget går kun på naturarealer
  • Markerne gødes minimalt, og kødkvæget sørger selv for en form for naturpleje
  • Der er ingen stressfaktorer omkring kvæget
  • Kødkvæget går ude det meste af året, og skal have adgang til græs
  • Køerne skal selv kunne tage sig af deres kalve
  • Kalvene dier hos deres mor - kødkvæg malkes ikke

​Krav til vores forhandlere

  • Renlighed
  • Faglig kompetence
  • Omsætningshastighed
  • Kvalitetsindstilling

Har du nogen spørgsmål?

​Hvis du har nogen spørgsmål eller har en efterspørgsel på noget specielt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lækre hjemmelavede retter

– lige til at tage med hjem og varme, når der kommer gæster. Altid høflig og venlig betjening, og god kvalitet på deres kød. Jeg kan varmt anbefale.

Dorthe Brodersen, København

En fantastisk oplevelse!

Vi fik leveret mad fra Den Lille Gode Slagter ved en 40 års fødselsdag i lørdags. Det var intet mindre end FANTASTISK! Gæsterne var ovenud begejstrede!

Lisa Maria Dam Rützou​

Dygtigt personale og godt udvalg

Har lige opdaget denne skønne butik, og har lige nu til aften spist den bedste Ribeye jeg NOGENSINDE har købt hos en slagter. Stort tak!

Jan Beck Eriksson

Kan varmt anbefales

TAK for dejlig mør og velsmagende højreb med smørstegte kartofler, timianchampignon og bearnaisesovs. Giver bestemt fem stjerner!

Lene Hougaard Skov

kontakt & bestilling

Kontakt vores slagterforretning eller besøg os på Frederikssundsvej

Hvis du har spørgsmål eller en efterspørgsel på noget specielt, er du altid velkommen til at kontakte vores slagter på telefon 38 28 28 08, eller du kan komme ned i butikken og få en snak med din lokale slagtermester. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

(+45) 38 28 28 08

Ring og hør mere om vores sortiment og specialiteter.

Eller besøg os i butikken. Se vores åbningstider.

Den Lille Gode Slagter

CVR-nummer: 75912315

Frederikssundsvej 205, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

banner_groen_847x274

Den Lille Gode Slagter

Hos Den Lille Gode Slagter i Brønshøj går godt håndværk og kvalitet hånd i hånd.

Som slagtermester med mange års erfaring går vi højt op i, at vores kød har en høj kvalitet. Det kommer til udtryk i vores krav til dyrets levestandard, men også efterbehandlingen ved vores slagtermester.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 72 Google anmeldelser.