Tlf.: 38 28 28 08​

​✔  Mad ud af huset  ✔  Høj kvalitet  ✔  Altid friske råvarer

​Mad ud af huset i stort udvalg tilbydes

Vores slagtermester tilbyder også mad ud af huset til vores kunder. Vores udvalg er stort, for sådan sikrer vi, at kunderne får deres ønsker opfyldt, når folk bestiller deres mad hos os. Så skal du holde fest eller et større arrangement, så hjælper vi gerne med lækker mad fra din lokale slagter.

Du kan se mere om, hvilke menuer og mad, som vi tilbyder ud af huset her. Hvis du ønsker en kombination af flere af vores menuer, kan dette også lade sig gøre efter aftale.

Vi bringer ud - Stort udvalg af forskellige menuer og buffetter

Vores udvalg af menuer til fester og andre lejligheder er store. Vores kunder skal have flere valgmuligheder, når de vælger vores slagterforretning til at levere maden. Derfor tilbyder vi alt fra middagsretter til grill buffet. Vi har flere forskellige hovedretter, som indeholder alt fra lækre skinker og roastbeef til helstegte pattegrise.

Kontakt os for mad ud af huset

Hvis du vil høre mere om vores store udvalg af lækre retter, så kontakt os på telefon 38 28 28 08, eller kom ned i vores slagterforretning i Brønshøj. Så hjælper vi dig gerne med at finde den bedste menu til dig og din fest.

Vi klarer julemaden

​Få dejlig andesteg, flæskesteg, gåsesteg eller kalkunsteg til julemiddagen.

Grill buffet til alle

​Sammensæt gerne din egen buffet ud fra vores menuer, til dit arrangement.​

Lækre Grill Pølser​

​Sol og sommer kræver pølser på grillen - og vores er de bedste!

Den Lille Gode Slagter

​CVR: 75912315​

​Tlf. 38 28 28 08