Grillcatering til dit festlige arrangement

Står du overfor et større arrangement, og ønsker du, at menuen skal være en smule anderledes end ellers? Så er vores grillcatering et godt bud på mad ud af huset. Vi tilbyder forskellige specialiteter og valgmuligheder af kød, og der følger altid lækkert tilbehør med til. Man går aldrig galt i byen med grillmad. Vores kunder fra både Brønshøj, Herlev, København og det resterende Sjælland benytter glædeligt os til levering af mad til grillfest.

Lidt ekstra med grillcatering

Vores grillcatering tilbyder dig og dine gæster lækkert kvalitetskød stegt på grill og med flere forskellige slags tilbehør til. Hvis du ønsker det, kan vores slagter være din grillkok for en dag og grille det perfekte kød til din fest. Vi gør altid vores bedste for at matche vores kunders ønsker. Kom ned og få en snak med vores slagtere om en lækker grillbuffet.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores buffet, er du velkommen til at kontakte os eller komme ned i vores slagterforretning i Brønshøj. Vi svarer gerne på spørgsmål, og hjælper dig med at bestille den perfekte grillcatering til din fest. Nedenstående er et oplæg til, hvordan din grillmenu kan se ud. Har du nogle specielle ønsker, prøver vi altid at efterleve det.

HELSTEGT PATTEGRIS (MIN. 30 KUVERTER)

Mixed grøn salat, flødekartofler eller kartoffelsalat, pastasalat, 2 slags dressing, brød, inkl. grill og kul.

Pris pr. kuvert

kr. 165,-​

Grillmester

kr. 1.900,-

MIXET GRILL BUFFET (MIN. 20 KUVERTER)

Oksefilet, grillpølser, forloren vildsvinekam, lammekøller.

​Tilbehør mixed grøn salat, flødekartofler eller kartoffelsalat, pastasalat, 2 slags dressing, brød inkl. grill og kul.​

Pris pr. kuvert

kr. 195,-

Grillmester

kr. 1.600,-

Tilkøb til menuerne

Salater: Rustik luksussalat, Coleslaw- eller Tomat/mozarellasalat 25 kr. pr. kuvert.

Skift en salat fra menuerne med en af ovenstående salater for kun 15 kr. pr. kuvert.

Har du nogen spørgsmål?

​Hvis du har nogen spørgsmål eller har en efterspørgsel på noget specielt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lækre hjemmelavede retter

– lige til at tage med hjem og varme, når der kommer gæster. Altid høflig og venlig betjening, og god kvalitet på deres kød. Jeg kan varmt anbefale.

Dorthe Brodersen, København

En fantastisk oplevelse!

Vi fik leveret mad fra Den Lille Gode Slagter ved en 40 års fødselsdag i lørdags. Det var intet mindre end FANTASTISK! Gæsterne var ovenud begejstrede!

Lisa Maria Dam Rützou​

Dygtigt personale og godt udvalg

Har lige opdaget denne skønne butik, og har lige nu til aften spist den bedste Ribeye jeg NOGENSINDE har købt hos en slagter. Stort tak!

Jan Beck Eriksson

Kan varmt anbefales

TAK for dejlig mør og velsmagende højreb med smørstegte kartofler, timianchampignon og bearnaisesovs. Giver bestemt fem stjerner!

Lene Hougaard Skov

kontakt & bestilling

Kontakt vores slagterforretning eller besøg os på Frederikssundsvej

Hvis du har spørgsmål eller en efterspørgsel på noget specielt, er du altid velkommen til at kontakte vores slagter på telefon 38 28 28 08, eller du kan komme ned i butikken og få en snak med din lokale slagtermester. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

(+45) 38 28 28 08

Ring og hør mere om vores sortiment og specialiteter.

Eller besøg os i butikken. Se vores åbningstider.

Den Lille Gode Slagter

CVR-nummer: 75912315

Frederikssundsvej 205, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

banner_groen_847x274

Den Lille Gode Slagter

Hos Den Lille Gode Slagter i Brønshøj går godt håndværk og kvalitet hånd i hånd.

Som slagtermester med mange års erfaring går vi højt op i, at vores kød har en høj kvalitet. Det kommer til udtryk i vores krav til dyrets levestandard, men også efterbehandlingen ved vores slagtermester.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 72 Google anmeldelser.