Flæskesteg

​Vores flæskestege kommer fra vores landsgrise se “landsgrise”

Pris pr kilo : 115,00 kr.

Juleænder

Berberie anden, som vi igen i år tilbyder, er opdrættet og slagtet i Pereby, Frankrig. Det er her, man fremavler første klasses kødænder, hvilket også har resulteret i top placeringer i forskellige smagstest både herhjemme og i udlandet. Desuden er den kødfuld hvilket givet det mindste svind.

Anden fra Pereby har mere plads og går i strøelse. I dagtimerne har anden fri adgang til indhegnet udendørs arealer. Anden er ikke blevet plukket som levende eller brugt til produktion af foie gras.

Pris pr kilo: 120,00 kr.

Dansk 14 ugers landand udemærker sig ved at have en dejlig smag og en kød- og fedtstruktur der gør, at den ikke bliver tør under tilberedningen. Årsagen er det naturlige opdræt, hvor det foregår på ændernes præmisser og deres behov for plads, god ernæring og frisk strøelse hver dag.

En 14 ugers landand er meget kødfuld og lidt federe end en fransk berberie and.

Pris pr kilo: 120,00 kr.

Gæs

Vores gæs er frilands gæs af racen Koluda. Hver gås har i gennemsnit min. 10 m2 at bevæge sig frit på. Den er opdrættet på indhegnet græsmarker med fri adgang til stalden. Opfedet med en foderblanding, som består af hele kron fra forskellige sorter – de sidste 3 uger kun med havre.

Gåsen har ikke fået plukket fjer og dun som levende og er ikke blevet stopfodret .

Pris pr kilo: 150,00 kr.

Kalkuner

Vores friske kalkuner opfedes i 14 til 16 uger i Frankrig. Den går i strøelse og ernærer sig hovedsageligt af korn tilsat mineraler.

Kalkunen er tør slagtet dvs., at efter slagtning bliver den dyppet i varm voks og derefter hiver man hele fjerpragten af. Dette gøres for at få den bedste og flotteste kalkun efter slagtning.

Pris pr kilo: 110,00 kr.

Har du nogen spørgsmål?

​Hvis du har nogen spørgsmål eller har en efterspørgsel på noget specielt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lækre hjemmelavede retter

– lige til at tage med hjem og varme, når der kommer gæster. Altid høflig og venlig betjening, og god kvalitet på deres kød. Jeg kan varmt anbefale.

Dorthe Brodersen, København

En fantastisk oplevelse!

Vi fik leveret mad fra Den Lille Gode Slagter ved en 40 års fødselsdag i lørdags. Det var intet mindre end FANTASTISK! Gæsterne var ovenud begejstrede!

Lisa Maria Dam Rützou​

Dygtigt personale og godt udvalg

Har lige opdaget denne skønne butik, og har lige nu til aften spist den bedste Ribeye jeg NOGENSINDE har købt hos en slagter. Stort tak!

Jan Beck Eriksson

Kan varmt anbefales

TAK for dejlig mør og velsmagende højreb med smørstegte kartofler, timianchampignon og bearnaisesovs. Giver bestemt fem stjerner!

Lene Hougaard Skov

kontakt & bestilling

Kontakt vores slagterforretning eller besøg os på Frederikssundsvej

Hvis du har spørgsmål eller en efterspørgsel på noget specielt, er du altid velkommen til at kontakte vores slagter på telefon 38 28 28 08, eller du kan komme ned i butikken og få en snak med din lokale slagtermester. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

(+45) 38 28 28 08

Ring og hør mere om vores sortiment og specialiteter.

Eller besøg os i butikken. Se vores åbningstider.

Den Lille Gode Slagter

CVR-nummer: 75912315

Frederikssundsvej 205, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

banner_groen_847x274

Den Lille Gode Slagter

Hos Den Lille Gode Slagter i Brønshøj går godt håndværk og kvalitet hånd i hånd.

Som slagtermester med mange års erfaring går vi højt op i, at vores kød har en høj kvalitet. Det kommer til udtryk i vores krav til dyrets levestandard, men også efterbehandlingen ved vores slagtermester.

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 72 Google anmeldelser.